O reteta propusa de Anca Lungu, food blogger
Ingrediente:
Un ou
250 g de faina
Doua lingurite de praf de copt
190 ml de suc de mere
125 g de sfecla rosie fiarta
O lingurita de scortisoara
Ulei vegetal pentru prajit
Miere pentru servit
Un praf de sare
Unt
Fructe de padure
Mod de preparare:
1. Cu un mixer se bat bine oul, faina, praful de copt si putina sare;
2. Se toarna peste amestec sucul de mere si se mixeaza compozitia;
3. Se rade sfecla rosie si se incorporeaza in amestec. Apoi se adauga scortisoara;
4. Se incinge o tigaie unsa bine cu ulei si se prajesc clatitele pentru aproximativ doua minute pe fiecare parte;
Savurati la micul dejun cu putin unt si miere deasupra.
Pofta buna!
Pentru a descoperi idei, retete si ingrediente care iti vor deschide un nou orizont al gustului, urmareste lunar Ingredientul Secret de la Electrolux.