Biscuiţii de ovăz au mulţi fani. Sunt potriviţi alături de o cafea dimineaţa, sunt potriviţi la birou pe post de gustare sau chiar atunci când sunteţi în călătorii. Însă sunt foarte dulci după părerea multor persoane. Am încercat o variantă de biscuiţi de ovăz fără zahăr.
Rezultatul a fost spectaculos, mai ales că am avut de parcurs un drum lung de 12 ore. Biscuiţii din ovăz, fără zahăr reprezintă o gustare perfectă în orice moment al zilei, iar consumaţi alături de un iaurt de băut sunt o masă de prânz pe cinste atunci când eşti în mişcare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Toate ingredientele de mai sus se amestecă într-un bol şi se formează un aluat. Acesta se modelează cu mâna într-un strat subţire şi pune într-o tavă tapetă cu hârtie de copt la cuptor. Biscuiţii se coc la foc mic circa 45 de minute. Se păstrează în pungi de hârtie. Deoarece nu au conservanţi, trebuie consumaţi în maximum 3 zile. Poftă bună!