Firimituri de caise proaspete

  • Publicat:
Firimituri de caise proaspete
Firimituri de caise proaspete

Ingrediente: 4 cani de caise proaspete taiate bucati si curatate de pielita; 2 linguri de suc de lamai; 2 cani de fulgi de ovaz n o patrime cana zahar sau indulcitor; o patrime cana margarina nehidroge­na­ta de soia; 2 linguri de apa

MOD DE PREPARARE: Se amesteca caisele maruntite cu zeama de lamaie si se lasa la rece. Se amesteca fulgii de ovaz, zaharul si margarina de soia. Se ia o cana din acest amestec si se pune deoparte. In restul compozitiei se pune apa si se amesteca bine, pana se sfarama.

Compozitia cu ovaz se pune intr-o tava de copt tapetata cu ulei, iar pe deasupra, se pun caisele si restul compozitiei. Se coace 35, 40 de minute la 175 g C.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fructe înecate în vin
Fructe înecate în vin
Recomandări: