Gogoși pufoase cu apă minerală. Desertul delicios care îți îndulcește postul Paștelui

Rețetă delicioasă de gogoși de post. Ingredientul folosit de măicuțe pentru a le îmbunătăți gustul și textura.
  • Publicat:
Gogoși pufoase cu apă minerală. Desertul delicios care îți îndulcește postul Paștelui
Gogoși pufoase cu apă minerală. Desertul delicios care îți îndulcește postul Paștelui

Rețetă delicioasă de gogoși de post. Ingredientul folosit de măicuțe pentru a le îmbunătăți gustul și textura.

Gogoși mănăstirești de post. Măicuțele de la mănăstirile din România folosesc diverse rețete pentru a găti acest desert delicios. Ele folosesc apă minerală pentru a obține un preparat extrem de gustos și pufos.

Gogoșile de post mănăstirești pot fi preparate în diverse moduri, iar ingredientul secret care le îmbunătățește textura și gustul este chiar apa minerală. Aceasta poate conferi o textură mai pufoasă și mai ușoară gogoșilor, fără să fie nevoie de ouă sau alte ingrediente de origine animală

Vezi AICI pașii pe care să-i urmezi pentru ca rezultatul să fie excepțional. Nici nu o să mai vrei să faci gogoși de dulce de acum înainte, ci vei vrea să încerci doar rețeta aceasta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: