Parfait de cireşe cu miere, mentă şi portocale

Ingrediente aluat: 500 g de făină, 200 g de fulgi de ovăz, 100 g de grâu germinat uscat, 50 ml ulei de palmier nehidrogenat, 50 g de alune sau nuci pisate, 50 g fistic pisat
  • Publicat:
Parfait de cireşe cu miere, mentă şi portocale

Ingrediente aluat: 500 g de făină, 200 g de fulgi de ovăz, 100 g de grâu germinat uscat, 50 ml ulei de palmier nehidrogenat, 50 g de alune sau nuci pisate, 50 g fistic pisat

Ingrediente parfait: o ceaşcă de iaurt, o lingură suc de portocale, 2 linguri miere, o linguriţă mentă proaspătă (tocată), o cană de cireşe de la congelator

Mod de preparare aluat: Se combină făina cu ovăzul, grâul germinat într-un bol şi se mixează. Se încorporează şi uleiul. Într-un alt bol amestecaţi alunele, nucile, fisticul, apoi turnaţi în bolul cu făină. Cuptorul se încălzeşte la 250 de grade Celsius. Amestecul se toarnă într-o tavă în care aţi pus hârtie de copt şi se ţine la cuptor timp de 30 de minute, apoi se taie în felii.

Mod de preparare parfait: Se mixează iaurtul cu zeama de portocale, mierea şi menta tocată şi se dă la rece timp de o oră. Într-o cupă se pun o felie de aluat, 3 linguri mari de parfait, iar deasupra cireşele care au fost în prealabil decongelate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Mere coapte cu miere
Mere coapte cu miere
Recomandări: