Ingrediente aluat: 500 g de făină, 200 g de fulgi de ovăz, 100 g de grâu germinat uscat, 50 ml ulei de palmier nehidrogenat, 50 g de alune sau nuci pisate, 50 g fistic pisat
Ingrediente parfait: o ceaşcă de iaurt, o lingură suc de portocale, 2 linguri miere, o linguriţă mentă proaspătă (tocată), o cană de cireşe de la congelator
Mod de preparare aluat: Se combină făina cu ovăzul, grâul germinat într-un bol şi se mixează. Se încorporează şi uleiul. Într-un alt bol amestecaţi alunele, nucile, fisticul, apoi turnaţi în bolul cu făină. Cuptorul se încălzeşte la 250 de grade Celsius. Amestecul se toarnă într-o tavă în care aţi pus hârtie de copt şi se ţine la cuptor timp de 30 de minute, apoi se taie în felii.
Mod de preparare parfait: Se mixează iaurtul cu zeama de portocale, mierea şi menta tocată şi se dă la rece timp de o oră. Într-o cupă se pun o felie de aluat, 3 linguri mari de parfait, iar deasupra cireşele care au fost în prealabil decongelate.