Bărbaţii sunt greu de impresionat, cel puţin în bucătărie. Uită de ciorbă, fripturi şi alte cele şi îndulceşte-l cu un desert delicios pentru care mai târziu să-ţi mulţumească. Îţi prezentăm o prăjitură foarte uşor de realizat, pentru care nu ai nevoie nici de foarte multe ingrediente, dar nici de prea mult timp.
Ingrediente:
Mod de preparare: Lasă cuptorul la încălzit la 170 de grade şi între timp unge cu unt sau ulei o tavă de 20×30 centimetri. Amestecă untul cu făina şi adaugă nucile, apoi adaugă amestecul în tavă şi întinde-l corespunzător. Lasă tava în cuptor timp de 20 de minute şi lasă compoziţia sa se răcească. După ce blatul s-a răcit, amestecă bine crema de brânză şi zahărul până se formează o compoziţie pufoasă, adaugă o ceaşcă de frişcă şi amestecă. Întinde peste blat, iar apoi ocupă-te de budica de vanilie şi ciocolată, pe care le prepari cu câte o ceaşcă şi jumătate de lapte (pregăteşte-le separat!). Lasă-le la răcit şi întinde-le pe rând peste stratul de brânză. Ultimul strat este compus din frişca rămasă. Înainte de a servi prăjitura, las-o la frigider 2-3 ore.