Prăjitura „Sex la tavă”: reţeta delicioasă

Îţi prezentăm o prăjitură foarte uşor de realizat, pentru care nu ai nevoie nici de multe ingrediente, dar nici de prea mult timp.
  • Publicat:
Prăjitura

Bărbaţii sunt greu de impresionat, cel puţin în bucătărie. Uită de ciorbă, fripturi şi alte cele şi îndulceşte-l cu un desert delicios pentru care mai târziu să-ţi mulţumească. Îţi prezentăm o prăjitură foarte uşor de realizat, pentru care nu ai nevoie nici de foarte multe ingrediente, dar nici de prea mult timp.

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă făină;
  • 1/2 ceaşcă unt;
  • 1 ceaşcă nuci tocate;
  • 250 g cremă de brânză;
  • 1 ceaşcă zahăr;
  • 250 g frişcă;
  • 1 plic budincă instant de ciocolată;
  • 1 plic budincă instant de vanilie;
  • 3 ceşti lapte.

Mod de preparare: Lasă cuptorul la încălzit la 170 de grade şi între timp unge cu unt sau ulei o tavă de 20×30 centimetri. Amestecă untul cu făina şi adaugă nucile, apoi adaugă amestecul în tavă şi întinde-l corespunzător. Lasă tava în cuptor timp de 20 de minute şi lasă compoziţia sa se răcească. După ce blatul s-a răcit, amestecă bine crema de brânză şi zahărul până se formează o compoziţie pufoasă, adaugă o ceaşcă de frişcă şi amestecă. Întinde peste blat, iar apoi ocupă-te de budica de vanilie şi ciocolată, pe care le prepari cu câte o ceaşcă şi jumătate de lapte (pregăteşte-le separat!). Lasă-le la răcit şi întinde-le pe rând peste stratul de brânză. Ultimul strat este compus din frişca rămasă. Înainte de a servi prăjitura, las-o la frigider 2-3 ore.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandări: