Halloumi cu legume la grătar: un aperitiv perfect sau o masă sănătoasă, delicioasă și ușor de preparat. Încearcă această rețetă minunată când dorești ceva ușor și răcoritor la prânz sau la cină.
Pune toate ingredientele pentru dressing într-un borcan curat și agită pentru a le combina. Lasă deoparte.
Taie halloumi în felii, taie și feliază sparanghelul, apoi feliază subțire dovlecii pe lungime. Stropește-le cu ulei de măsline, apoi condimentează.
Încălzește o tigaie grill la foc iute, apoi adaugă sparanghelul, dovlecii și halloumi. Gătește până se rumenesc frumos, apoi scoate și lasă deoparte.
Taie mărunt cepele în inele, taie roșiile în jumătăți, apoi aranjează-le în straturi pe un platou cu sparanghel, dovlecei, halloumi și capere.
Taie și presară ierburile proaspete, iar la final adăugă câțiva stropi de dressing.
Foto: Shutterstock