Ingrediente: un cocos taiat in 8 bucati; 2 linguri ulei de masline; 20 g unt; 20 hasme (cepe mici); 300 g ciuperci proaspete; 150 g pancetta ; 2 catei de usturoi; 2 linguri faina; 500 ml vin rosu; 450 ml supa de pui; o frunza de dafin; cimbru; 2 linguri patrunjel
Mod de preparare: Se incing o lingura de ulei si 10 g de unt intr-o cratita mare, se adauga cocosul si se tine pe foc pana cand se rumeneste. Se pun pe foc restul de unt si ulei intr-o tigaie separata, se adauga hasmele, ciupercile si pancetta si se tin 10 minute, pana cand se patrund bine. Cand sunt aproape gata, se adauga usturoiul si faina si se mai lasa pe foc 3 minute.
Intr-o alta oala, se fierbe vinul pana ajunge la jumatate, se adauga supa de pui, iar apoi se toarna peste cocosul rumenit. Se adauga dafinul, cimbrul, amestecul de ciuperci, hasme si pancetta si se introduce la cuptor, la o temperatura de 180ºC. Cand este gata, se presara patrunjel si se serveste garnisit cu cartofi natur.