Pui cu sos de caise

Ingrediente: o linguriţă de ulei de alune, 500 g de piept de pui tăiat în felii, un pachet de broccoli congelat, o linguriţă de usturoi pisat, 4 ceşti orez brun, 500 g caise, un ardei roşu.
  • Publicat:
Pui cu sos de caise

Ingrediente:

o linguriţă de ulei de alune, 500 g de piept de pui tăiat în felii, un pachet de broccoli congelat, o linguriţă de usturoi pisat, 4 ceşti orez brun, 500 g caise, un ardei roşu.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se trage 5 minute în puţin ulei. Apoi se scoate din tigaie. Se adaugă apoi pe foc broccoli tăiat bucăţele mici şi ardeiul roşu tăiat fâşii, usturoiul pisat. Se asezonează cu sare şi piper, iar după câteva minute se iau de pe foc şi se pun peste orez brun fierbinte. La final, se trag în tigaie caisele tăiate în jumătate sau sferturi (opţional în tigaie peste ele poţi adăuga sucul unei portocale). Se adaugă peste pui.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: