Pui cu varză de Bruxelles, lămâie şi chili

Ingrediente pentru două porţii: 2 linguri de ulei de susan, 2 bucăţi de piept de pui, 4 cepe roşii tăiate fin, 250 g varză de Bruxelles tocată, un căţel de usturoi tăiat fin.
  • Publicat:
Pui cu varză de Bruxelles, lămâie şi chili

Ingrediente pentru două porţii: 2 linguri de ulei de susan, 2 bucăţi de piept de pui, 4 cepe roşii tăiate fin, 250 g varză de Bruxelles tocată, un căţel de usturoi tăiat fin, 1/2 linguriţă de fulgi de chili, zeama de la o lămâie, o linguriţă de sos de soia.

Mod de preparare: într-o tigaie nonaderentă, căliţi un minut pieptul de pui tăiat fin în uleiul de susan. Adăugaţi ceapa, varza, usturoiul şi chili şi continuaţi să le căliţi timp de 5 minute. Adăugaţi zeama de lămâie şi sosul de soia şi serviţi imediat.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Salata rece de vită şi sos de ghimbir
Salata rece de vită şi sos de ghimbir
Recomandări: