O reţetă rapidă şi delicioasă pentru prânz sau cină în faza de atac când nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie.
Sosul este foarte aromat şi poate fi folosit şi la alte tipuri de carne sau peşte!
Chiar dacă urmeazi dieta Dukan asta nu înseamnă că nu poţi mânca bunătăţi!
Ingrediente:
Mod de preparare:
1. Rumeşte pulpele de pui în tigaie timp de 5 minute, întorcându-le pe ambele părţi.
2. Adaugă vinul, cimbru, tarhonul, apă, sare şi piper.
3. Acoperă şi lasă-l să fiarbp la foc mic timp de o oră
4. Scoate puiul din tigaie şi aşează-l într-un bol, menţine-l cald.
5. Strecoară grăsimea din sos, adaugă muştarul şi amestecă.
6. Pune smântâna sau iaurtul şi amestecă încet.
7. Toarnă sosul astfel obţinut peste pui înainte de a-l servi.