Ai nevoie de un desert cu care să-i dai gata pe cei mici de sărbători? Aceşti Moș Crăciuni în miniatură sigur vor fi atât pe placul lor, cât şi al invitaţilor de seamă pe care îi aştepţi de sărbători. Ia un pix şi o foaie şi notează ingredientele, apoi apucă-te de treabă! În doar 15 minute, acest desert minunat e gata să fie expus, dar mai ales devorat!
Căpşunile se spală şi se taie în partea de sus, formându-se o căciuliţă, peste care vom adăuga moţul din cremă.
Pune zahărul pudră peste crema de brânză și amestecă cu un mixer până obții o cremă pufoasă, aerată.
Cu ajutorul unui poș cu vârf subțire, pune cremă pe fiecare căpșună, apoi pune „căciulițele”, apoi încă un moț de cremă. Nu uita de năsturașii hainei!
Pentru ochii moșilor, poți folosi semințe de susan negru, fulgi de ciocolată sau, de ce nu, bombonele rotunde mici colorate. Asta e tot!
Platoul cu Moș Crăciuni va fi senzație pe masa de sărbători!