Această reţetă de banana bread este pur şi simplu delicioasă! Mai mult decât atât, poate fi devorată şi de copiii cu intoleranţă la lactoză, pentru că laptele de vacă nu se numără printre ingrediente, şi de persoanele cu alergie la gluten. Mai mult decât atât, această pâinică aromată este ideală şi pentru cei care vor să mai taie din porţia zilnică de zahăr. Ai ghicit – reţeta nu conţine zahăr!
Acestea fiind spuse, să vedem care sunt ingredientele de care ai nevoie şi cum poţi prepara o pâine cu banane delicioasă!
1. Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius.
2. Unge o tavă de cozonac sau de chec cu ulei şi tapetează cu puţină făină.
3. Amestecă ingredientele umede într-un bol, iar pe cele uscate în alt vas.
4. Adaugă amestecul umed peste cel uscat şi amestecă bine.
5. Pune aluatul în tavă şi lasă la cuptor timp de 40-50 de minute sau până când pâinea trece testul scobitorii uscate.