Pe cât de simplă pare, pe atât este de gustoasă dacă o combini cu ce trebuie! Iată cum prepari cea mai delicioasă pavlova fără zahăr!
O pavlova ca la mama ei trebuie să conțină cantități enorme de zahăr rafinat, lucru care o transformă total într-o prăjitură hipercalorică. Nu și de azi încolo! Dacă ții la silueta ta și vrei să găsești o soluție pentru cele mai delicioase preparate, iată și soluția: pudra de stevia!
Acest ingredient minune este un îndulcitor natural cu zero calorii. Da, ai auzit bine! Pavlova ta va fi de aici încolo la fel de gustoasă, dar dietetică. Și ce poate fi mai minunat de atât?
Citește și: Pavlova cu fructe de pădure – un deșert elegant de Revelion. Cum îți iese bezeaua perfectă
Iată cum o poți prepara!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tapetezi tava cu hârtie de copt și dai drumul la cuptor la 140 de grade Celsius.
Albușurile de ou se bat până ce se întăresc urmând a se adaugă albușurile bătute și împreună cu crema de tartar se mixează.
La final, adaugi amidonul împreună cu zeamă de lămâie, amestecând cu grijă cu o spatulă.
Aranjezi bezeaua pe tavă lăsând o mică adâncitură în mijloc. Introduci la cuptor întreg conținutul și lași preț de o ora.
După răcire, ornezi prăjitură cu iaurtul grecesc și fructele de pădure și îndulcești cu pudra de stevia după gust.
Mănânci fără grija caloriilor! 🙂
Sursă: Diet Doctor