Află cum poți face acasă gem de kaki fără zahăr! Rețeta e foarte simplă și gemul se prepară în numai 30 de minute. Vezi care este ingredientul pe care trebuie să-l adaugi în compoziție ca să nu iasă gemul prea apos.
Kaki sau „piersica japoneză” este un fruct exotic prea puțin consumat pe la noi, dar începe să prindă treptat teren, pe măsură ce românii dau de gustul dulceag al acestuia. Poate fi consumat proaspăt, ca atare, dar și adăugat în diverse preparate: mâncare de linte, budincă, salate, iaurturi sau gemuri.
Citește mai multe despre beneficiile consumului de kaki, fructul zeilor
Pentru această rețetă poți folosi cantitatea de ingrediente menționată mai jos sau poți reduce ori crește numărul acestora, în funcție de necesități.
Iată ingredientele necesare pentru a prepara gem de kaki fără zahăr:
E foarte simplu să prepari gem de kaki! Iată care sunt pașii de urmat:
Sursă rețetă: runningtothekitchen.com