Rețeta ideală pentru Lăsata Secului. Plăcintă cu brânză dulce și stafide, un deliciu perfect pentru finalul Săptămânii Albe

  • Publicat:
Rețeta ideală pentru Lăsata Secului. Plăcintă cu brânză dulce și stafide, un deliciu perfect pentru finalul Săptămânii Albe

Lăsata Secului pentru Postul Paștelui este pe 18 martie 2024, iar bucătăresele pregătesc cele mai delicioase mâncăruri. De la fripturi și sarmale, până la cele mai dulci prăjituri. Dacă încă nu știi ce să pregătești pentru weekend, îți propunem o rețetă delicioasă de plăcintă cu brânză de vaci și stafide.

Pe data de 18 martie începe Postul Paștelui 2024. Postul Paștelui se va încheia pe 4 mai, iar cele 48 de zile sunt considerate foarte aspre, deoarece credincioșii nu pot mânca ouă, carne, lapte și există doar două dezlegări la pește.

Motiv pentru care, duminică, bucătăresele pricepute se vor pune pe treabă pentru a face cele mai bune mâncăruri. Dacă nu ai nicio idee strălucită pentru desert, poți încerca să prepari o plăcintă cu brânză de vaci și stafide. Vezi AICI de ce ai nevoie pentru a face o plăcintă pe cinste.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News