Ţi-am pregătit o reţetă care te va face să te gândeşti la legumele şi fructele pe care le poţi pune pe grătar. Unul dintre alimentele vedetă ale verii te va face să uiţi de burgeri şi de grătar…măcar pentru un moment! Avocado este bogat în acizi graşi omega 3, fibre şi vitamine.
Bonus: poţi aplica această tehnică la orice alte legume şi fructe. Sau poţi încerca să adaugi avocado alături de alte legume de vară la o frigăruie sau o variantă de kebab sănătoasă.
Ingrediente:
Preparare
1. Curăţă avocado de coajă.
2. Taie-l în jumătate
3. Stropeşte fiecare jumătate cu ulei de măsline
4. Pune avocado pe grill cu faţa tăiată în jos
5. Lasă-le pe grătar timp de 1-2 minute
6. Adaugă sare şi piper
Poţi servi avocado la grătar alături de un sos din iaurt, usturoi şi mentă şi ai obţinut o garnitură inedită!
O altă idee – avocado cald pe pâine prăjită, alături de salata favorită!