Acum că suntem în Post vă recomandăm cu încredere această reţetă extrem de uşoară şi rapidă!
Ingrediente
50g quinoa
1 conservă de fasole roşie
1 legatură de pătrunjel
2 fire de ceapă verde
1 vârf de chimion
Zeamă de lămâie
ulei de măsline
sare şi piper proaspăt râşnit
Într-o cratiţă, se pune quinoa cu apă şi se lasă la fiert aproximativ 15 minute, până ce se umflă şi se înmoaie. Quinoa reţine multă apă, aşa că aveţi grijă să o scurgeţi dupa ce s-a fiert. Se taie mărunt ceapa verde şi se toacă pătrunjelul. Într-un bol încăpător se pune quinoa cu verdeaţa şi fasolea roşie. Se adaugă chimionul, apoi stoarce puţină zeamă de lămâie, se toarnă uleiul de măsline. Se asezoneazăă cu sare şi piper proaspăt râşnit.