Măicuțele de la Mănăstirea Prislop te învață cea mai bună salată de boeuf de post. Nici nu zici că n-are carne în ea

A început Postul Sfintei Marii, iar gospodinele sunt puse în încurcătură, mai ales că mâncarea de ne-dulce se consumă în cantităţi mari. Romaniatv.net vă vine în ajutor cu câteva reţete simple şi gustoase.
  • Publicat:
Măicuțele de la Mănăstirea Prislop te învață cea mai bună salată de boeuf de post. Nici nu zici că n-are carne în ea
Măicuțele de la Mănăstirea Prislop te învață cea mai bună salată de boeuf de post. Nici nu zici că n-are carne în ea

A început Postul Sfintei Marii, iar gospodinele sunt puse în încurcătură, mai ales că mâncarea de ne-dulce se consumă în cantităţi mari. Romaniatv.net vă vine în ajutor cu câteva reţete simple şi gustoase.

Salata de boeuf de post. Mâncarea de la mânăstire este întotdeauna gustoasă, chiar dacă nu are multe ingrediente, iar condimentele nu sunt aduse de peste mări şi ţări.

Vezi AICI lista cu ingrediente, înainte să pleci la magazin.

Măicuţele au reţete transmise din generaţie în generaţie, pe care nu se feresc să le facă publice, iar rezultatul înseamnă farfurii pline de savoare, cu care vei primi stele Michelin de la familie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: