Ingrediente: 4 felii mari de carne de porc (tăiate cubuleţe), 8 ceşti de legume verzi (la alegere), 2 nectarine sau piersici de toamnă,1 grepfrut, 2 avocado, 16 roşii cherry, 2 linguri de alune tocate, sare, piper
Ingrediente sos de miere: 2 linguri de oţet balsamic, 2 linguri de miere, o lingură de muştar natural, 2 linguri maioneză de casă, o linguriţă ardei uscat şi pisat, piper, sare, ulei de măsline
Mod de preparare sos: Într-un blender se pun toate ingredientele cu excepţia uleiului. După ce le amestecaţi, uleiul se toarnă cu picătura. Adăugaţi apoi sare şi piper.
Mod de preparare carne: carnea se fierbe sau se ţine la cuptor o oră. Pentru fiecare porţie se amestecă bucăţile de carne cu 2 ceşti de legume verzi, 4 roşii cherry, jumătate de avocado, jumătate de piersică, un sfert de grepfrut.
Deasupra se toarnă sosul şi apoi se adaugă o linguriţă de alune tocate fin. Este, de asemenea, un preparat delicios de care însă nu trebuie să abuzaţi.