Despre pepene, numai de bine! Este alimentul preferat al fiecărei veri şi, pe bună dreptate! Bogat în numeroase beneficii pentru sănătate, pepenele roşu este alternativa ideală atât pentru o gustare delicioasă dintre mese, cât şi pentru un prânz delicios.
Dacă până acum am auzit de tot felul de preparate în care sunt integrate fructele, cum ar fi pizza cu ananas sau salata cu mandarine sau struguri, ce-ai zice să te bucuri şi de unul dintre cele mai delicioase şi hidratante fructe ale verii? Savuros, uşor şi hrănitor, pepenele roşu merge extraordinar de bine într-o salată cu piept de pui la grătar sau peşte.
Amestecă oţetul cu muştarul, sarea şi piperul într-un bol de dimensiuni mai mari pentru a pregăti dressingul pentru salată. Adaugă şi puţin ulei de măsline şi amestecă până obţii o compoziţie omogenă. Adaugă legumele în dressing şi lasă-le timp de cinci minute. La final, adaugă bucăţile de pepene şi piept de pui. Mai adaugă condimente dacă e nevoie.