Când vine vorba de prepararea unei supe cremă în teorie este extrem de uşor însă, până la rezultatul final este nevoie de multă răbdare şi îndemânare. Iată o variantă ideală pentru “leneşi”, o reţetă delicioasă de supă cremă cu avocado şi castravete care poate fi gata în doar 15 minute.
Cantitate: 4 porţii
Timp de preparare: 15 minute.
Pentru supă
Într-un blender adaugă castraveţii, avocado, pătrunjelul, menta, sucul de lime şi iaurtul grecesc şi pasează-le până se formează o pastă. Mai apoi, asezonează cu sare şi piper.
Pentru garnitură
Lasă cuptorul să se încălzească la o temperatură de 218°C. Taie bagheta şi plasează jumătăţile cu faţa în sus pe o hârtie de copt. Întinde untul pe jumătăţi şi adaugă brânza Asiago. Lasă pâinea în cuptor până când brânza se topeşte şi formează o crustă aurie (undeva între 10 şi 12 minute).
Între timp, într-un bol mic, amestecă iaurtul grecesc şi sucul de lime pe care le vei adăuga peste supă.