Fie că vorbnim de masa de prânz sau cină, supele sunt o alegere ideală, iar dacă sunt şi consistente cu atât mai bine, pentru că ne ţin departe de micile gustări şi poftele nevinovate. De data aceasta venim cu o sugestie de supă cu perişoare din carne de curcan şi bogată în legume şi parmezan, gata în 40 de minute. Iată ce ai nevoie pentru patru porţii şi cum să o prepari.
Amestecă firimiturile de pâine cu carnea tocată de curcan, oregano şi o linguriţă de ulei într-un bol. Împarte compoziţia în 28 de guguloaie de mici dimensiuni. Pune la încins celelalte două linguri de ulei, adaugă ceapa, ţelina şi morcovul şi lasă-le la gătit timp de 8-10 minute până ce legumele se înmoaie. Amestecă din când în când, apoi adaugă supa de pui, parmezanul ras şi sarea şi lasă compoziţia să ajungă la punctul de fierbere. Adaugă cuşcuşul şi amestecă ocazional timp de 7 minute. Adaugă perişoarele şi dovleceii şi amestecă încă trei minute până când legumele sunt făcute. Adaugă spanacul şi pătrunjelul. Pune supa în boluri şi adaugă deasupra parmezan.