Află ce spune poziția picioarelor tale despre personalitatea ta

  • Publicat:
Află ce spune poziția picioarelor tale despre personalitatea ta

La fel cum modul în care gesticulăm poate descrie anumite trăsături ale caracterului nostru, la fel şi poziția picioarelor pe care o adoptăm în mod natural atunci când stăm jos, le poate oferi celorlalți informații despre modul nostru de a fi. Iată ce spune poziția în care îți ții picioarele despre tine.

Test de personalitate. Ce spune despre tine modul în care îți ții picioarele

Poziţia 1: picioarele ușor depărtate, cu genunchii lipiți

Persoanele care adoptă o astfel de poziție în șezut au tendinţa de a fugi de responsabilitate și de a o preda altora, încercând astfel să le elibereze de orice povară. Acest gen de persoane sunt specialiste în tot ce ține de comunicare, sunt creative, carismatice şi copilăroase. Din alte puncte de vedere, tind să reacționeze la impuls şi să regrete lucrurile pe care le spun.

Poziţia 2: picior peste picior

Persoanele care stau în această poziţie sunt extrem de creative şi au o imaginaţie bogată. Astfel, ei sunt mereu apreciaţi atunci când îşi împărtăşesc ideile inovative cu ceilalţi. Nu le place rutina, caută mereu oameni şi experiențe noi şi sunt pasionaţi de călătorii. Nu se feresc să muncească din greu și să lupte pentru tot ceea ce își doresc să obțină. De asemenea, preferă să stea departe de orice fel de certuri sau scandaluri.

Poziţia 3: picioarele depărtate cu tălpile lipite

Pentru acest gen de oameni, confortul este unul dintre cele mai importante lucruri în viaţă. Ei tind să analizeze mereu lucrurile pentru a lua întotdeauna cea mai bună decizie şi preferă să compare întotdeauna lucrurile pentru a putea obţine o imagine de ansamblu mai bună. Sunt foarte pretenţioşi în ceea ce priveşte felul în care arată. Cu toate acestea, indiferent de cât de multă grijă au de ei înşişi, nu vor reuşi niciodată să trăiască într-un mediu complet organizat.

Poziţia 4: picioarele unul lângă altul, drepte

Persoanele care adoptă această poziţie urăsc să întârzie şi le displace să ştie că cei din jurul lor fac acest lucru. Sunt persoane inteligente, care însă preferă să nu se deschidă prea repede în faţa celorlalţi şi tind să îşi conserve sentimentele şi emoţiile. Aceştia nu au probleme în a-şi exprima opiniile şi au tendinţa ca, uneori, să pară nepoliticoase sau răutăcioase.

Poziţia 5: picioarele lipite, înclinate într-o parte

Aceşti oameni sunt extrem de liniştiţi şi de răbdători şi consideră că toate lucrurile care trebuie să se întâmple, se vor întâmpla. Ei sunt încăpăţânaţi şi ambiţioşi şi nu se dau bătuţi până când nu îşi ating scopul. Sunt dispuşi să facă sacrificii enorme pentru a arăta bine şi pentru a avea o imagine bună în faţa celorlalţi. Le este greu să accepte criticile celor din jur şi preferă să se bazeze pe propriile lor instincte.

Citeşte şi: Test de personalitate | Cum îți ții părul: coc sau coadă? Răspunsul îți va spune ce fel de femeie ești, de fapt

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: