Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al lui Naomi. Când va fi înmormântată

  • Publicat:
Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al lui Naomi. Când va fi înmormântată
Unde și când va fi înmormântată Naomi

Naomi, cunoscuta solistă transgender, s-a stins din viață la finalul lunii aprilie, într-un spital din Germania. Ea ar fi suferit un AVC și a stat în comă câteva zile. Din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Trupul ei neînsuflețit urmează să fie repatriat în România. Când va fi înmormântată? 

Unde și când va fi înmormântată Naomi

Trupul neînsuflețit al lui Naomi va fi adus abia acum în România din Germania, acolo unde s-a stins din viață pe 19 aprilie 2024. Prima femeie transgender va fi înmormântată în țara natală. Naomi a murit la vârsta de 47 de ani. Inițial, ea a fost dusă la spital pentru un tratament medical, după ce suferise un AVC. Din păcate, starea ei de sănătate se agravase, iar în cele din urmă a decedat.

Va fi repatriată în România

Antonella Lerca Duda, una dintre prietenele sale, a anunțat pe social media că cea care s-a ocupat de procedurile de repatriere a fost Limberg Tanja. Naomi va fi condusă pe ultimul drum la București.

„În primul rând, felicitări pentru toată implicarea ta, Limberg Tanja! Naomi a pornit astăzi către România, s-a lăsat greu adusă într-o țară care și-a bătut joc de ea pe parcursul vieții, dar și așa, ea a iubit țara ei. Odihnă veșnică, regino…”, a scris Antonella Lerca Duda pe Facebook.

În ultimele 10 zile noi, Asociatia Accept și Identity Education a fost în contact cu persoanele nu doar cele mai apropiate de Naomy, dar și cele împuternicite legal și moral în a lua decizii. Am ținut legătura atât cu autoritățile române, cât și cu cele germane. Am început, astfel, procedurile de repatriere și înmormântare ale lui Naomy, în acord atât cu partenerul ei, cât și cu familia din România. Costurile totale estimative sunt de 6000 Euro. Aceasta este singura modalitate de strângere de fonduri recunoscută de familie. Oricare alt demers de a strânge bani pentru a o aduce acasă pe Naomy nu a fost făcut cu bună știință, în acest scop, așa cum nu va exista niciun alt demers financiar în afară de acesta.”, se mai arată într-un video postat pe Facebook.

Citește și: De ce a decedat, de fapt, Naomi? Cauzele care i-au provocat moartea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: