Ce se întâmplă dacă pui spumă de ras pe haine. Trucul genial pe care trebuie să-l știi și tu

  • Publicat:
Ce se întâmplă dacă pui spumă de ras pe haine. Trucul genial pe care trebuie să-l știi și tu

Spuma de ras poate fi folosită și pentru curățarea anumitor obiecte din casă, surprinzător. Fiind un foarte bun degresant, spuma de ras este o soluție sigură pentru a scăpa de petele de grăsime sau de cosmetice.

Ce se întâmplă dacă pui spumă de ras pe haine

Rujul, fondul de ten, pudra sau rimelul nu lipsesc din geanta oricărei femei, însă de cele mai multe ori acestea ajung să-și păteze hainele cu produsele pe care le folosesc.

Ți-ai murdărit bluza preferată de fond de ten și nu știi ce să faci? Aplică spumă de ras pe zona pătată și curăță cu un burete delicat. Spuma degresează petele de cosmetice și curăță rapid mâinile și chiar materiale textile mai groase precum sunt blugii sau stofa din lână.

În plus, te ajută la îndepărtarea petelor de deodorant de pe haine. Cu siguanță ai pățit să îți murdărești un tricou sau o cămașă neagră de deodorant. Pentru asta, spuma de ras este perfectă.

Mai mult, cu ea poți curăța diferite obiecte din casă și acționează ca un antidegresant perfect. Mulți oameni o folosesc pentru a curăța aragazul sau cuptorul cu microunde, îndepărtând rapid grăsimea.

Alte utilizări nebănuite ale spumei de ras:

  1. Îndepărtarea petele de pe covor
  2. Curățarea bijuteriilor
  3. Curățarea periilor și pieptenilor
  4. Redarea strălucirii robinetelor
  5. Curățarea mâinilor murdare

Metoda spumei de ras

Spuma include glicerină, alcalinitate și alte substanțe responsabile pentru formarea spumei groase. Împreună și separat, acestea sunt excelente pentru a scapă de grăsime. Prin urmare, este suficient să lăsați spumă pe zona afectată timp de 10 minute și apoi să spălați lucrul manual în apă caldă și săpun sau în mașină de spălat.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, dacă pui spumă de ras în mașina de spălat. Puțini români cunosc acest truc genial!

FOTO: Shutterstock | SURSA: Better Homes&Gardens

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: