Cornel Luchian de la Insula Iubirii, accident grav în Italia. A fost declarat mort: „Faţa i-a fost reconstruită”

  • Publicat:
  • Actualizat:

Show-ul „Insula Iubirii” a debutat zilele trecute la Antena 1 cu un nou sezon. Telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască pe toți concurenții. Printre cupluri se numără şi Iustina Loghin şi Cornel Luchian. În cadrul emisiunii a fost expusă și povestea dramatică a lui Cornel. Pe când avea doar 25 de ani, bărbatul a suferit un accident teribil în Italia, care l-a lăsat paralizat.

Povestea dramatică a lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”

Cornel Luchian și Iustina Loghin sunt unul dintre cuplurile de la Insula Iubirii. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an. În prima ediție a show-ul de la Antena 1, iubita lui Cornel a adus în atenția tuturor o poveste șocantă. Tânăra de 26 de ani a povestit că partenerul ei de viață a fost declarat mort în Italia, după ce a fost protagonistul unui accident grav.

A suferit un accident grav

În urmă cu aproape 14 ani, Cornel Luchian a suferit un accident foarte grav în Italia, un episod care i-a marcat viața. Atunci, presa din Italia îl declara decedat, dar bărbatul a reușit să supraviețuiască în mod miraculos. Accidentul l-a lăsat paralizat o bună perioadă de timp, însă nu s-a lăsat doborât.  Cornel avea pe atunci 25 de ani și se afla pe bancheta din spate, în autoturism. În momentul impactului, el a fost proiectat prin parbriz.

Iustina Loghin: „Faţa i-a fost reconstruită”

În plus, el a suferit multiple operații de reconstrucție la față și la urechi. Cicatricile lăsate de accident sunt vizibile și astăzi pe chipul concurentului de la Insula Iubirii.

„A suferit în viața asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic.

Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a povestit Iustina Loghin, viitoarea lui soție, la Antena 1.

Sursa foto: instagram Iustina Loghin

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: