Cum arăta Anca Molnar cu puțin timp înainte de a deceda. Imaginile durerii cu tânăra de 35 de ani

  • Publicat:

Anca Molnar, în vârstă de 35 de ani, a luptat până în ultimul moment și credea că va învinge tumorile de la creier. Din păcate, boala necruțătoare s-a stins din viață pe 11 iunie 2024. Cum arăta înainte de a se stinge din viață? Ultimele imagini cu aceasta! 

Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață

Anca Molnar a pierdut lupta în fața bolii nemiloase. Tânăra make-up artist s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă crâncenă cu o tumoră cerebrală. Deși medicii din România nu-i dădeau șanse de supraviețuire, ea nu s-a lăsat bătută și a mers la o clinică din Turcia. Acolo a fost operată de două ori și spera că va scăpa de boala cruntă.

Din păcate, ea s-a stins din viață la câteva luni de la ultima operație. Claudiu Molnar, soțul ei, a făcut publice ultimele imagini cu Anca Molnar în viață.

Citiți și: Cum a descoperit, de fapt, Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Simptomul pe care l-a ignorat: „La început nu a dat importanță”

Abia dacă se mai putea ține pe picioare

Pe social media, bărbatul a publicat un video cu soția lui, în timp ce se plimbau împreună pe holurile spitalului. Anca Molnar era vizibil slăbită și mergea susținută de partenerul ei.

Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți ? și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche ? Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine ?? Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna ❤️ Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris soțul Ancăi Molnar, la postarea dureroasă.

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie 2024. Soțul și fiul au fost înmărmuriți de durere lângă sicriul său.

Sursa foto facebook Anca Molnar/ Claudiu Molnar

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: