Iluzie optică virală | Găsiți fluturele diferit de ceilalți, în maximum 5 secunde!

  • Publicat:

CSID vă aduce în prim-plan o nouă iluzie optică virală! Testați-vă vedea și încercați să observați fluturele ciudat din imaginea de mai sus în 5 secunde. Să-i dăm bătaie! 

Iluzia optică virală a zilei de marți, 21 mai 2024

Iluziile optice sunt imagini atrăgătoare care îți provoacă percepția și îți testează abilitățile de observație. Aceste provocări îi ajută pe oamenii de știință să înțeleagă modul în care creierul nostru procesează informațiile vizuale, scrie jagranjosh.com. 

Citește și: Test IQ exclusiv pentru genii | Corectați 7+5=4, mutând un singur chibrit

Descoperiți fluturele ciudat în 5 secunde

Aceste iluzii optice pot, de asemenea, să îmbunătățească abilitățile cognitive și să stimuleze creierul să gândească creativ. Practicarea acestor activități în mod regulat ajută la îmbunătățirea memoriei și la ascuțirea abilităților de rezolvare a problemelor. Pentru astăzi, vă prezentăm o imagine cu fluturi. Deși toți par identici, doar unul este mai special! Provocarea este să-l găsiți în 5 secunde.

Această provocare majoră vă va testa abilitățile de observație. Atenția trebuie să fie asupra tuturor detaliilor din poză. Câți dintre voi ați putea observa un fluture diferit în imaginea de mai sus? Dacă tot nu ați reușit să-l vedeți în timpul dat, verificați soluția mai jos

Fluturele ciudat poate fi observat în partea stângă, pe rândul al șaselea!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: