Soțul Ancăi Molnar, distrus de durere. Mesajul transmis de acesta la mai bine de o săptămână de la decesul tinerei

Partenerul de viață al make-up artistului nu-și revine.
  • Publicat:

Anca Molnar, în vârstă de 35 de ani, a luptat până în ultimul moment și credea că va învinge tumorile de la creier. Din păcate, boala necruțătoare s-a stins din viață pe 11 iunie 2024.

Anca Molnar fusese diagnosticată cu tumoră cerebrală

Anca Molnar a pierdut lupta în fața bolii nemiloase. Tânăra make-up artist s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după o luptă crâncenă cu o tumoră cerebrală. Deși medicii din România nu-i dădeau șanse de supraviețuire, ea nu s-a lăsat bătută și a mers la o clinică din Turcia. Acolo a fost operată de două ori și spera că va scăpa de boala cruntă. Din păcate, ea a decedat pe data de 11 iunie.

Citiți și: Cum a descoperit, de fapt, Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Simptomul pe care l-a ignorat: „La început nu a dat importanță”

Soțul Ancăi Molnar, distrus de durere

Soțul Ancăi Molnar este profund îndurerat de moartea mamei fiului său, Patrick. După mai bine de o săptămână de la trecerea în neființă a celebrei make-up artiste, bărbatul a postat un nou mesaj sfâșietor. Acesta merge zilnic la mormântul tinerei răpusă de o boală necruțătoare.

Citiți și: Cum arăta Anca Molnar cu puțin timp înainte de a deceda. Imaginile durerii cu tânăra de 35 de ani

Merge zilnic la mormântul ei

Claudiu Molnar trăiește un adevărat coșmar: „A trecut o săptămână de când ai plecat…”, a fost mesajul dureros postat de Claudiu Molnar pe Facebook.

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie 2024. Soțul și fiul au fost înmărmuriți de durere lângă sicriul său. De atunci, Claudiu Molnar merge zilnic la mormântul ei: „Ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată «miniamandina», iubirea mea. Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină. Îți simt lipsa tot mai mare, mie așa de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, sărutările tale dulci… de tot ce făceam împreună. Pffff…”. 

Sursa foto: facebook Claudiu Molnar

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: