Test de logică | Găsește cele șase greșeli din poză

  • Publicat:

Este duminică, 30 iunie 2024, și este timpul să ne exersăm puțin mintea. Pentru astăzi, vă propunem un test de logică ce solicită atenția la detalii. Doar geniile pot găsi toate cele șase greșeli din imaginea prezentată mai sus! Să-i dăm drumul! 

Test de logică pentru ziua de duminică, 30 iunie 2024

CSID vă prezintă astăzi un test de logică, care necesită ceva mai multă atenție și concentrare. În general, testele de inteligență sau logică sunt utilizate adesea de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unui individ. Testul nu este unul ușor, așa că nu mulți îl vor trece.

Găsește cele șase greșeli din poză

La prima vedere este un peisaj de vacanță. Tot ce trebuie să faci este să analizezi cât se poate de atent imaginea și să găsești toate cele șase greșeli care se regăsesc în poză. E nevoie de multă atenție la detalii. Dacă tot nu reușiți să vedeți greșelile, vă ajutăm noi cu rezolvarea!

Citiți și: Test de inteligență | Găsiți rapid papagalul ascuns în această iluzie optică. Reușiți în 15 secunde?

Așadar, cele șase greșeli se regăsesc la nivelul celor doi palmieri. Șase pepeni se regăsesc în palmierii de pe plajă. Este cert că pepenii nu cresc niciodată în palmieri!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: