Test de logică | Găsiți cifra 1 în această imagine, în maximum 8 secunde!

  • Publicat:
Test de logică | Găsiți cifra 1 în această imagine, în maximum 8 secunde!

Dragi cititori, CSID vă prezintă un test de logică cu ajutorul căruia puteți să vă antrenați mintea și să vă testați spiritul de observație. Este vorba de o iluzie optică virală pe care trebuie să o deslușiți în maximum 8 secunde. Dacă reușiți să găsiți cifra 1 în poza de mai sus, înseamnă că aveți un IQ mare.

Descoperă cifra 1 în imagine

Iluziile optice sunt puzzle-uri vizuale fascinante care ne provoacă percepția și abilitățile cognitive. Un tip popular de iluzie optică implică reperarea numerelor ascunse într-un model complex. Aceste puzzle-uri nu sunt doar distractive, ci și o modalitate excelentă de a-ți testa și îmbunătăți abilitățile de observare și atenția la detalii. Iluziile cu numere ascunse sunt preferatele tuturor.

Rezolvarea corectă

De aceea, pentru astăzi vă prezentăm un alt test de logică. Sunteți gata să vă testați IQ-ul și abilitățile de observație? Iată o provocare care vă va pune la încercare abilitățile de super-detectiv. Poți să vezi numărul 1 ascuns în această iluzie optică în doar 8 secunde?

Este vorba despre o fotografie în care pare că este doar litera I, dar nu e așa! Totuși, printre rânduri se află și cifra 1. Dacă reușiți să o găsiți în timp record, înseamnă că aveți un IQ mare. Dacă încă mai căutați cifra 1 și nu i-ați dat de cap, vă arătăm noi unde se află. Se regăsește pe rândul al șaselea, în partea dreaptă.

Citește și: TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți cele 3 diferențe!

Sursa: jagranjosh.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: