Test de perspicacitate | Găsește litera care nu se potrivește în doar cinci secunde

  • Publicat:

Vrei să știi dacă ai IQ de geniu și poți rezolva rapid orice test? CSID vă propune azi, 29 iunie 2024, un nou test de perspicacitate care vă solicită capacitatea de concentrare și atenția la detalii. Doar persoanele cu o vedere de vultur pot găsi litera care nu se potrivește în imaginea prezentată mai sus. 

Test de perspicacitate pentru ziua de sâmbătă, 29 iunie 2024

CSID îți prezintă un test de perspicacitate. Tu știi să îl rezolvi în doar cinci secunde? În imaginea de mai sus poți vedea o grila de litere b. Există o singură literă care este total diferită. Ai reușit să o găsești rapid?

De regulă, testele cu iluzii optice ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor si a gândirii critice, a unei persoane prin antrenarea creierului și a ochilor. În plus, iluziile optice stimulează creierul și ne îmbunătățesc abilitățile logice și analitice, ceea ce ne poate stimula capacitățile cognitive.

Pentru a putea rezolva testul de astăzi, e nevoie de atenție mare. Priviți fiecare rând și încercați să descoperiți litera intrusă. Dacă nu reușiți, vă arătăm noi mai jos rezolvarea! Pe penultimul rând se află la mijloc litera ‘h’ care nu se potrivește.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: