TEST | Ești un „geniu optic” dacă vezi lăcusta ascunsă în această poză. Ai maximum 4 secunde!

  • Publicat:
TEST | Ești un

Pentru ziua de miercuri, 5 iunie 2024, CSID vă aduce în prim-plan o nouă iluzie optică. Doar geniile pot vedea lăcusta ascunsă în imaginea de mai sus. Ai maximum 4 secunde să o descoperi! 

Cea mai tare iluzie optică a zilei de miercuri, 5 iunie 2024

Iluziile optice sunt elemente vizuale complicate care ne fac să vedem lucrurile altfel decât sunt în realitate. Aceste iluzii arată modul în care creierul nostru procesează informațiile vizuale și ne amintesc că percepția noastră nu este întotdeauna atât de precisă pe cât credem. Există trei categorii mari de iluzii optice: literale, fiziologice și cognitive. Puzzle-urile cu iluzii optice sunt la mare căutare printre internauți.

Descoperiți lăcusta din imagine, în maximum 4 secunde

Pentru astăzi vă prezentăm un alt test de iluzie optică. Găsiți lăcusta ascunsă în poza de mai sus. Vrei să verifici cât de ageri sunt ochii tăi? Aveți la dispoziție doar 4 secunde să o descoperiți! Vă poate deruta iarba din imagine, dar geniile o pot vedea în timp record. Dacă încă o mai căutați și credeți că nu o veți găsi, vă arătăm noi mai jos unde se afla, de fapt. În colțul din dreapta a imaginii, priviți poza următoare:

Citește și: Iluzie optică virală | Doar 1% dintre oameni pot vedea ce animal se ascunde în această imagine

Sursa: jagranjosh.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: