TEST IQ | Ai vederea perfectă? Găsește broasca țestoasă ascunsă în această imagine!

  • Publicat:

Testele de inteligență sunt la mare căutare pe internet. Prin intermediul lor, oamenii își pot afla nivelul IQ-ului. CSID vă propune pentru astăzi un test IQ rapid, pe care mulți nu reușesc să-l rezolve. Găsiți broasca țestoasă ascunsă în imaginea de mai sus! 

Test IQ rapid

CSID vă prezintă un alt test de inteligență rapid, prin care vă puteți testa abilitățile vizuale și puterea de concentrare. Găsiți broasca țestoasă ascunsă în imaginea cu familia care se află la un grătar în aer liber. Aveți la dispoziție doar 10 secunde, așa că trebuie să acordați atenție tuturor detaliilor din poză.

Unde se află broasca țestoasă?

Există diferite tipuri de puzzle-uri, dar cel mai comune și interesante sunt cele în care trebuie să găsiți un obiect/animal ascuns. Pentru a rezolva acest test trebuie să nu lăsați nimic să vă distragă atenția și să priviți fiecare detaliu din imaginea cu familia.

Citește și: Test de perspicacitate | Câte diferențe sunt între aceste două poze?

Dacă ați reușit să găsiți broasca țestoasă, vă felicităm! Dacă v-ați pierdut răbdarea și nu ați reușit să o descoperiți, vă spunem noi unde se afla, de fapt! Broasca țestoasă este pe pălăria femeii din imagine:

 

Sursa: jagranjosh.com. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: