Test IQ exclusiv pentru genii | Corectați 7+5=4, mutând un singur chibrit

  • Publicat:
Test IQ exclusiv pentru genii | Corectați 7+5=4, mutând un singur chibrit

Dragi cititori, CSID v-a pregătit un test IQ fascinant pentru ziua de luni, 20 mai 2024, menit să vă antreneze mintea și vă dezvolte spiritul de observație. Tot ce trebuie să faceți este să mutați un singur chibrit pentru a corecta egalitatea dată mai sus. Baftă! 

Cel mai tare test IQ la început de săptămână

Pentru cei care nu știu, există trei categorii principale de IQ: sub medie, mediu și peste medie. Aceste teste sunt parte integrantă a diagnosticului psihologic. Potrivit specialiștilor, acest tipuri de teste pot contribui la dezvoltarea cognitivă a copiilor, dar și a adulților.

Dar să revenim la testul nostru de astăzi! Se dă egalitatea 7+5=4, dar trebuie să o corectați, mutând un singur băț de chibrit. Concentrați-vă și rezolvați corect ecuația. Doar geniile pot rezolva rapid exercițiul matematic. Dacă nu ați reușit să descoperiți care băț de chibrit trebuie mutat, nu vă faceți griji. Vă explicăm rezolvarea:

7 + 5 = 4 este greșit, iar pentru a corecta această egalitate trebuie să mutați bățul de chibrit așezat orizontal, adică cel care formează cifra 7. În acest mod, veți obține -1, iar ecuația corectă va deveni -1 + 5 = 4. A fost dificil?

Citește și: TEST IQ | Corectați 6-0=9, mutând un singur băț de chibrit!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: