Test IQ | Mutați doar un singur băț de chibrit, pentru a corecta 3 + 1 = 8

  • Publicat:
Test IQ | Mutați doar un singur băț de chibrit, pentru a corecta 3 + 1 = 8

La început de săptămână, CSID îți prezintă un test IQ destul de interesant! Tot ceea ce trebuie să faci este să muți un singur băț de chibrit, pentru a corecta ecuația 3+1 = 8. Atenție, timpul e limitat. Aveți la dispoziție doar 20 de secunde!

Test IQ pentru ziua de luni, 2 septembrie 2024

Testul IQ de astăzi este ideal pentru cei care își doresc să afle cât de inteligenți sunt. Deși poate părea simplu, la prima vedere, pentru rezolvarea provocării de astăzi ai nevoie de atenție la detalii și de o gândire ageră. Printr-o singură mutare, obțineți rezolvarea corectă a ecuației 3+1 =8.

De regulă, testele de inteligență sunt instrumente standardizate utilizate pentru a evalua diferite aspecte ale capacităților cognitive ale unei persoane.

Ele sunt concepute pentru a măsura inteligența generală, adesea denumită IQ (coeficient de inteligență), și pot include o gamă variată de sarcini care vizează abilități precum raționamentul logic, rezolvarea de probleme, gândirea abstractă, memoria și capacitatea verbală.

Unde se mută bățul de chibrit

Dar să revenim la testul nostru de astăzi! E nevoie de o concentrare mare pentru a-l rezolva rapid. Dacă tot nu ați reușit, vă arătăm noi cum s procedează. Pentru ca ecuația 3+1=8 să fie corectă, trebuie să muți bățul vertical de la semnul plus (+) și să îl muți la cifra 3. În acest mod, ecuația devine corectă: 9-1=8.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: