Test IQ | Mutați un singur băț de chibrit pentru a corecta 3 – 3 + 5 = 6

  • Publicat:

Dragi cititori, CSID a pregătit un test de inteligență, menit să vă antreneze mintea și vă dezvolte spiritul de observație. Tot ce trebuie să faceți este să mutați un singur chibrit pentru a corecta egalitatea 3 – 3 + 5 = 6. Așadar, luați-vă câteva momente și concentrați-vă pentru a rezolva ecuația de astăzi! 

Test IQ pentru ziua de duminică, 18 august 2024

De regulă, în domeniul psihologic se folosesc teste de inteligență sau o combinație de astfel de teste pentru a evalua nivelul de inteligență al unei persoane. Există trei categorii principale de IQ: sub medie, mediu și peste medie. Aceste teste sunt parte integrantă a diagnosticului psihologic și, conform experților, pot contribui la dezvoltarea cognitivă a copiilor.

Mutați un singur băț de chibrit

Pentru ziua de astăzi, vă prezentăm un test IQ cu chibrituri. Mutați un singur băț de chibrit pentru a corecta 3 – 3 + 5 = 6. Persoanele care nu s-au descurcat să deslușească testul IQ nu trebuie să își facă griji. Mai jos, vom explica detaliat rezolvarea.

Așadar, 3 – 3 + 5 = 6 este greșit. Pentru a corecta egalitatea trebuie să mutați bățul de chibrit așezat vertical, cel care formează a doua cifră 3, așa cum arată săgeata în fotografia de mai sus. Bățul de chibrit va fi în aceeași poziție, dar în partea din față, rezultând astfel cifra 2. Ecuația finală și corectă este 3-2+5=6.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: