Sophia recomandă creveţii cu lămâie - “De la mama mea am învăţat o serie de reţete, printre care şi aceasta. Creveţii în suc de lâmăie au un gust uşor acru, care aduce un plus de savoare mâncării. Îmi place să folosesc sucul de lămâie în mâncăruri gătite sau ca dressing pentru salată. Pentru 4 persoane ai nevoie de un kilogram şi jumătate de creveţi prefierţi, 7 lămâi, 4,5 căţei de usturoi, ulei de măsline şi sare. Se pune uleiul de măsline într-o tigaie şi se prăjesc creveţii timp de 10-15 minute, la foc mic. Se pune apoi usturoiul pisat şi se amestecă pentru a nu-l arde. După 2-3 minute se adaugă şi sucul din cele şapte lămâi. Se mai lasă la foc mic încă 5-10 minute pentru ca sucul de lămâie să pătrundă suficient creveţii. Se pune sare după gust!”