Cârnăciori de porc la preț de nerefuzat - 19,99 lei.
Dacă vă strângeți mai multe persoane la grătarul de 1 Mai, categoric nu trebuie să ratați oferta Kaufland la cârnăciori, care costă doar 19,99 lei/kilogram.
Ca să se facă uniform și să nu crape cârnații când îi prăjești în tigaie, trebuie să ții cont de câteva reguli: scoate-i din frigider cu 15-20 de minute înainte de a-i pregăti, nu încinge exagerat tigaia, adaugă o linguriţă de grăsime de gâscă sau de raţă
când pui cârnaţii în tigaie, asigură-te că nu stau lipiţi
lasă-i să se „odihnească” înainte de servire.
Atenție - nu cresta cârnaţii înainte de pregătire! Odată „înţepaţi”, vei pierde în tigaie toată savoarea şi „seva” care asigură un interior suculent şi bogat. Tot ce vei obţine este o bucată uscată, fadă şi greu de mestecat.
În afară de tradiţionalul piure de cartofi, iată câteva combinaţii care merg foarte bine cu nişte cârnăciori bine rumeniţi: fasole frecată, varză călită, mazăre sote. O garnitură mai deosebită este varza roşie călită cu mere, o reţetă tradiţională germană.