Amestecul SIMPLU care scoate rapid toată murdăria de pe aragaz. Ai nevoie doar de două ingrediente din bucătărie

  • Publicat:
Amestecul SIMPLU care scoate rapid toată murdăria de pe aragaz. Ai nevoie doar de două ingrediente din bucătărie

Cum cureți grăsimea rapid de pe aragaz? Fie că ai amânat-o de ceva vreme sau pur și simplu cauți modalități rapide și ușoare de a curăța aragazul, există câteva sfaturi pentru utile pe care le poți folosi. De asemenea, nu ai nevoie de detergenți scumpi sau toxici din comerț, pentru că poți folosi un amestec simplu, format doar din două ingrediente. 

Cum cureți rapid grăsimea de pe aragaz

Dacă vă confruntați cu pete dificile și acumulări de grăsime pe aragaz și nu știți cum să le curățați ușor, în acest articol venim cu soluția ideală. Chiar dacă ați încercat multe produse din magazine, iar rezultatele au lăsat de dorit, puteți încerca un amestec minune. Aveți nevoie doar de două ingrediente din bucătărie.

Citește și: Ce se întâmplă dacă gătești cu o lingură de lemn. Greșeala pe care majoritatea românilor o fac

Lămâie și bicarbonat de sodiu

Este vorba despre lămâie și bicarbonat de sodiu. Prima dată amestecă sucul de lămâie cu praful alb, iar amestecul obținut te va ajuta să elimini murdăria rapid de pe aragaz. Înmuiați un burete moale în soluția respectivă și să ștergi aparatul. La final, rezultatul va fi unul spectaculos!

Puteți folosi și tablete de detergent

Aveți nevoie de o tabletă de detergent pentru mașina de spălat vase, săpun solid organic, detergent lichid de vase, bicarbonat de sodiu și apă fierbinte. Procesul nu este deloc complicat, dacă urmați următorii pași!

Puneți ochiurile de la aragaz arzătoarele într-un bol mare. Adăugați tableta de detergent, săpunul solid organic, bicarbonatul de sodiu, săpunul lichid pentru vase și apa fierbinte. Lăsați-le să-și facă treaba timp de 30 de minute, apoi clătiți și uscați-le bine cu o lavetă curată. La final, aragazul va arăta ca nou, iar urmele de grăsime arsă nici nu se vor mai vedea.

Citiți: Amestecul simplu și ieftin care curăță rapid grăsimea de pe hotă. Trucul este la îndemâna oricui

Foto: freepik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian