Ce a făcut un câine imediat ce a găsit o pisică în curtea stăpânilor săi. Întâmplarea a înduioșat o lume întreagă

  • Publicat:
Ce a făcut un câine imediat ce a găsit o pisică în curtea stăpânilor săi. Întâmplarea a înduioșat o lume întreagă

Un Golden Retriever cunoscut pentru instinctul său de a găsi animale orfane, a descoperit recent o pisică abandonată în curtea stăpânilor săi din Tennessee. Ce a făcut patrupedul, aflați în rândurile următoare.

„Tristan are un dar special pentru a găsi animalele care au nevoie de ajutor”, a declarat stăpâna sa, Aly Conyers. „Este ca un radar pentru animalele orfane.”

Ce a făcut un câine care a descoperit un pui de pisică abandonat în curtea stăpânilor

Un Golden Retriever pe nume Tristan demonstrează că iubirea dintre câine și pisică există, chiar dacă de-a lungul timpului s-a observat o rivalitate între astfel de animale de companie.

Tristan este cunoscut pentru instinctul său de a găsi animale abandonate, iar de curând și-a impresionat din nou stăpânii din Tennessee. El le-a mărit familia cu un pui de pisică pe care l-a găsit în curte singur și speriat.

”Tristan are un dar special pentru a găsi animalele care au nevoie de ajutor. Este ca un radar pentru animalele orfane”, a spus pentru People stăpâna animalului pe nume Aly Conyers. Ea l-a filmat pe Tristan bucuros de fapta sa.

@alywiththedogs Tristan was so mad at me for not listening! #dogtok #goldenretriever #cutedog #catdistributionsystem #kitten ♬ Little Things – Adrian Berenguer

Golden Retriever-ul și puiul de pisică au devenit acum cei mai buni prieteni

Puiul de pisică îl urmează pe Tristan pretutindeni și pare că se simte în siguranță doar lângă el. Mii de utilizatori ai TikTok-ului au fost impresionați de povestea frumoasă dintre patruped și pisoi.

„Este uimitor cum s-au împrietenit atât de repede”, a adăugat Conyers. „Pisoiul îl urmează pe Tristan peste tot și pare să se simtă în siguranță doar lângă el.”

Povestea lui Tristan a devenit virală pe rețelele sociale, atrăgând atenția multor oameni care au fost impresionați de legătura specială dintre câine și pisoi: „Oamenii sunt pur și simplu îndrăgostiți de amândoi”, a spus Conyers. „Tristan fură inimile tuturor, este ca o adevărată celebritate atunci când ieșim în public.”

FOTO: Shutterstock
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian