Ce rol are, de fapt, al treilea compartiment al mașinii de spălat. E mai util decât ai crede

  • Publicat:
Ce rol are, de fapt, al treilea compartiment al mașinii de spălat. E mai util decât ai crede

Mașina de spălat rufe este dotată cu mai multe compartimente, de obicei acestea sunt trei la număr și sunt preconizate pentru diferite tipuri de detergenți. Înaintea setării regimului de spălare, e cazul să te asiguri că tu folosești în mod corespunzător fiece compartiment.

Care este scopul celui de-al treilea sertar al mașinii de spălat rufe

Main Wash reprezintă locul destinat spălării de bază care răspunde ciclului esențial. În el se pune detergentul, fie că este vorba de un praf, lichid sau gel. De asemenea, tot aici se adaugă agentul pentru îndepărtarea petelor sau pentru albirea hainelor.

Softener, al doilea compartiment din mașina de spălat, cel din mijloc, este destinat balsamului de rufe. Acesta reîmprospătează materialele și oferă o aromă specială, mai ales dacă rufele sunt uscate într-o încăpere din casă.

Prewash, cel de-al treilea compartiment al mașinii de spălat. Multe gospodine l-au folosit greșit până acum

Al treilea sertar al mașinii de spălat se numește Prewash și este destinat pentru prespălare. Acest proces are nevoie de mai mulți agenți de curățare pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei grele și de aceea se folosesc mai multe clătiri.

Multe femei aleg să spele manual hainele murdare într-un lighean. Cu toate acestea, acest compartiment poate fi o alegere care economisește timp și eforturi, mai ales atunci când trebuie să freci hainele mai murdare.

Compartimentul dat este de obicei de mărimi reduse în comparație cu celelalte două. Explicația? Acest compartiment este destinat soluțiilor lichide și concentrate. În unele mașini de spălat acesta este detașabil, pentru o comoditate mai sporită.

FOTO: Shutterstock | SURSA: OK DIARIO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc