Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Trucul a devenit viral pe internet

  • Publicat:
Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Trucul a devenit viral pe internet

Mirosurile neplăcute din frigider persistă de cele mai multe ori chiar și după ce acesta a fost curățat. Fiind depozitate alimente cu arome puternice permanent, aerul din frigider capătă un miros neplăcut de la fiecare dintre acestea.

Există multe metode prin care mirosurile neplăcute din frigider pot fi combătute, însă cel mai recent truc descoperit pare să funcționeze uimitor de bine.

De ce pun gospodinele hârtie igienică în frigider

În mod normal în frigider depozităm alimente. Însă unele gospodine preferă să pună în acesta și role de hârtie igienică. Dacă locul lor ar trebui să fie la baie, află că există persoane care le găsesc atunci când deschid ușa la frigider. Chiar dacă pare un lucru atipic, gospodinele folosesc acest truc simplu pentru a menține curățenia în frigider.

Umezeala în exces poate contribui la apariția mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. Hârtia igienică merge foarte bine în combinație cu bicarbonatul de sodiu. Specialiștii spun că ar trebui să pui puțin bicarbonat de sodiu în frigider la fiecare trei luni.

Acest lucru te va ajuta să neutralizezi mirosurile urâte. Hârtia igienică te-ar putea să neutralizezi mirosurile neplăcute în câteva minute. În plus, nu vei avea nevoie de soluții scumpe de curățare pentru a avea parte de rezultate garantate, potrivit The NY Post.

Citește și: Trucul ieftin al gospodinelor care elimină mirosul din frigider

Pulverizează sulul de hârtie igienică cu oțet

Un truc suplimentar alături de hârtia igienică în frigider: să pulverizezi sulul cu oțet. Asta i-ar spori și mai mult efectul de deodorant. Atenție însă: este necesară înlocuirea sulului la fiecare trei săptămâni.

Hârtia igienică poate fi plasată într-un colț al frigiderului sau într-un recipient mic pentru a evita contactul direct cu alimentele. În timp ce hârtia igienică nu îndepărtează mirosurile puternice, cum ar fi cele de usturoi sau ceapă, poate absorbi mirosurile mai subtile și poate ajuta la menținerea unui mediu mai curat în interiorul frigiderului.

De asemenea, hârtia igienică poate absorbi excesul de umiditate din frigider, ceea ce poate preveni formarea de gheață și condens. Aceasta poate ajuta la menținerea unei temperaturi constante în frigider și poate ajuta la prelungirea duratei de viață a alimentelor.

Citește și: Cele mai bune remedii casnice pentru a scăpa, instantaneu, de mirosul neplăcut din frigider

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc