Cum poate fi mașina de spălat transformată în uscător. Butonul pe care trebuie să-l apăsați

  • Publicat:
Cum poate fi mașina de spălat transformată în uscător. Butonul pe care trebuie să-l apăsați

Mașina de spălat este un electrocasnic indispensabil în majoritatea caselor. Dacă ți s-a întâmplat vreodată să fii în situația în care ai nevoie urgentă de o anumită pereche de pantaloni, află că îi poți usca rapid! Există o soluție ingenioasă chiar în propria ta casă. Mașina ta de spălat poate deveni un aliat de nădejde în astfel de momente. Butonul pe care trebuie să-l apăsați! 

Cum poate fi mașina de spălat transformată în uscător

Dacă ai nevoie urgent de un obiect vestimentar, însă acesta trebuie spălat, iată cum te poți asigura că va fi gata uscat în doar câteva clipe! Mașina ta de spălat poate fi transformată într-un uscător de rufe printr-o simplă apăsare de buton.

Deși electrocasnicul nu dispune de o funcție de uscare dedicată, există o metodă simplă prin care poți accelera uscarea hainelor proaspăt spălate.

Folosiți un prosop în tambur

Tot ce trebuie să faceți este să porniți un ciclu de centrifugare la viteza maximă și să puneți un prosop care să acopere tamburul mașinii de spălat. În acest fel, prosopul va absorbi o parte semnificativă din umiditatea hainelor. De precizat că prosopul să fie extrem de absorbant și să aibă suficient spațiu în tambur pentru a obține rezultatele mult dorite.

Citiți și: De ce e bine să adaugi apă de gură în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat. Trucul e absolut genial

”Este suficient să puneți un prosop care să acopere tamburul mașinii de spălat. Odată făcut acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să introduceți hainele și să rotiți la putere maximă”, se arată pe portalul Trendencias.

Totuși, hainele nu ies complet uscate, însă mult mai uscate decât în condiții normale.

Sursa foto: freepik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian