Cum scapi de părul de pisică din casă cu ajutorul celui mai banal produs. Românii îl pot găsi în orice supermarket

  • Publicat:
Cum scapi de părul de pisică din casă cu ajutorul celui mai banal produs. Românii îl pot găsi în orice supermarket

Pisicile sunt prieteni de nădejde care ne înveselesc fiecare zi. Însă pentru iubitorii de feline, părul este una dintre probleme cu care trebuie să învețe să se descurce dacă vor să se bucure de compania lor.

Din fericire, soluțiile pentru eliminarea și prevenirea părului din casă sunt mai simple decât ai crede. Iată una cu adevărat banală!

Cum cureți părul de pisică de pe canapea cu mănușa de cauciuc

Tot ce trebuie să faci este să-ți pui o astfel de mănușă în mână și să freci suprafața până când se strânge un smoc de păr. La final, tot părul se va curăța, iar canapeaua va arăta mult mai bine. Capaneaua sau orice altă suprafață plină de păr.

“Cum scapi de părul de animale din casă cu 2 lei? (…)Am încercat toate periile posibile. Cea mai bună soluție este o mănușă de latex.

Îți pui mănușa în mână, nu contează că e medicinală, de grădinărit, contează să aibă cauciuc sau latex pe palmă. Pur și simplu freci canapeaua și se adună un smoc de păr”, a explicat o creatoare de conținut într-un clip video de pe Tik Tok.

@agatch_u #fyp #fy #viral #romania #5pasidebine #foryou #animale #fur #foryoupage ♬ sunet original – Aga.

Pentru un rezultat și mai bun, poți umezi mănușa cu apă pentru a putea strânge părul pisicii de pe canapea.

Mănușile de cauciuc se pot găși în orice supermarket. Prețul lor începe de la 2 lei, în funcție de locul de unde sunt achiziționate. În general, se cumpără în perechi sau seturi.

Soluții ajutătoare că să cureți mai repede părul de pisică

Bicarbonat de sodiu

Poți să îl presari direct pe covor, masând ușor țesătura pentru că pulberea să pătrundă mai bine în țesătură. Lasă să acționeze timp de câteva minute și apoi aspiră. Acesta slăbește fire de păr din țesătură, facilitează desprinderea lor cu ușurință și totodată elimină mirosurile neplăcute din covor.

Balsam de rufe

Folosit în mașina de spălat rufe elimină rapid părul de animale de haine. Poți să îl folosești și într-o soluție cu apă călduță în care să înmoi o perie aspră cu care să cureți apoi covorul.

Oțet de mere

Îl poți folosi amestecat cu apă călduță în care să înmoi peria sau mopul atunci când vrei să cureți părul de animale de pe covor sau de pe parchet. La final poți aspira că să elimini cât mai bine firele de păr de pe covor.

Citește și: Trucul genial ca să scapi de părul de animale de pe canapele și covoare

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza traheală: cauze, complicații, investigații necesare pentru diagnostic