De ce e bine să adaugi apă de gură în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat. Trucul e absolut genial

  • Publicat:
De ce e bine să adaugi apă de gură în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat. Trucul e absolut genial

Mașina de spălat rufe poate să prindă miros neplăcut dacă nu este curățată adecvat. De-a lungul timpului, acest aparat electrocasnic se poate degrada dacă nu este îngrijit așa cum trebuie. Este necesar să recurgi la un truc genial pentru a scăpa de orice neplăcere. Apa de gură face minuni la mașina de spălat rufe! La ce ajută, de fapt? 

Adaugă apă de gură în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat

Mașina ta de spălat poate să prindă un miros neplăcut greu de îndepărtat, așa că este nevoie să recurgi la un truc spectaculos. Trucurile utile și ieftine sunt la îndemâna oricui. De regulă, gospodinele folosesc de suc de lămâie, bicarbonat de sodiu, sare, oțet, ulei esențial și numeroase alte produse sau ingrediente pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din mașina de spălat.

Igienizează și lasă un parfum plăcut

Dacă ai apă de gură prin casă și este expirată, nu o mai arunca! Poate fi mai utilă decât crezi. O poți adăuga în sertarul pentru detergent al mașinii. Da, ați auzit bine! Apa de gură igienizează mașina și lasă un parfum delicat. În plus, ea combate eventualele depuneri de mucegai de pe instalația de evacuare a apei. Nu trebuie să îți faci griji pentru rufele tale, mai ales pentru că ele nu o să fie afectate dacă te folosești de un truc uluitor.

Citiți și: Cum să păstrezi răcoare în casă pe timpul verii? Trucuri utile dacă nu ai aer condiționat

Cum se procedează

Toarnă o jumătate de pahar de apă de gură în mașina de spălat în timp ce aceasta este goală. Trebuie să o setezi la un program rapid pentru a scăpa de mirosul neplăcut. O să observi efectele miraculoase imediat. Puteți recurge la acest truc genial la 15 zile pentru ca mașina de spălat să se mențină cât se poate de curată și să aibă un miros plăcut.

Sursa foto: freepik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”