De ce să torni oțet alb peste hârtia igienică. Trucul genial pe care merită să îl încerci și tu

  • Publicat:
De ce să torni oțet alb peste hârtia igienică. Trucul genial pe care merită să îl încerci și tu

Dacă nu te-ai gândit niciodată să pui oțet pe hârtia igienică, ei bine, este momentul să încerci. Trucul despre care este vorba este foarte util atunci când vrei să faci curățenie generală în casă și ai nevoie de un ingredient care să te scape de depunerile de murdărie.

De ce să pui oțet pe hârtia igienică. Trucul face minuni

Există numeroase trucuri de curățenie pe care le poți aplica în casă, iar la unele dintre ele cu siguranță nu te-ai aștepta, deoarece necesită ingrediente care se folosesc, în general, în bucătărie.

Oțetul, de pilda, se folosește atât la curățenia din casă, cât și pentru a scăpa de calcarul din mașina de spălat sau pentru desfundarea țevilor. Se poate folosi în diverse combinații (alaturi de bicarbonat de sodiu/ sare, dar și cu alte produse).

Prin înmuierea hârtiei în oțet vei obține astfel un aliat care te va ajuta să păstrezi suprafețele strălucitoare și fără murdărie, promit specialiștii.

Iată ce ai de făcut!

1. Așază rola de hârtie igienică într-un recipient sau castron suficient de mare pentru a o ține complet

2. Toarnă oțet alb peste hârtia igienică, asigurându-te că este complet înmuiată

3. Lăsa hârtia igienică să se înmoaie în oțet timp de 30 de minute (complet)

4. Odată ce hârtia igienică este bine înmuiată, scoate sulul de carton din centru

Folosește hârtia igienică înmuiată în oțet pentru a curăța diverse suprafețe din casa ta, de exemplu, o masă din lemn, pete de pe pereți, electrocasnice și robinete, printre altele.

Oțetul alb, aliatul ideal împotriva murdăriei

Oțetul alb este un ingredient miraculos în lumea curățeniei. Cu proprietățile sale antibacteriene și dezinfectante, oțetul poate fi folosit în diverse combinații pentru a face față celor mai grele provocări de curățenie. De la înlăturarea petelor și a calcarului până la eliminarea germenilor și bacteriilor, oțetul este un element de bază în arsenalul oricărei gospodine pricepute.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Trucul a devenit viral pe internet

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian