Povestea emoționantă a câinelui care a fost pierdut și apoi găsit de familia sa după doi ani

O familie a reușit să-și regăsească patrupedul dispărut de doi ani. Câinele trăia pe străzi și în sălbăticie, complet singur
  • Publicat:
Povestea emoționantă a câinelui care a fost pierdut și apoi găsit de familia sa după doi ani

Recent, o familie din Colorado, Statele Unite, a primit o veste surprinzătoare. Bear, câinele lor care dispăruse acum doi ani, a fost găsit de o echipă de voluntari. Animalul rătăcea singur pe străzi și prin zonele sălbatice.

Echipa de salvatori a reușit să-l captureze, iar acum, Bear este pe cale să se întoarcă acasă, unde stăpânii săi îl așteaptă cu emoție.

Acum doi ani, Bear s-a pierdut în timpul unei plimbări cu un îngrijitor angajat de familia sa.

Stăpâna câinelui a spus: „A fost cel mai greu moment din viața mea, să mă întorc acasă după ce l-am lăsat pe mâna unui îngrijitor și să descopăr că Bear dispăruse.”

Au urmat săptămâni de căutări febrile. Afișe cu fotografia lui Bear au fost răspândite pe străzi și pe rețelele sociale, dar fără succes. Cu inima frântă, familia a fost nevoită să abandoneze căutările, deoarece trebuia să se mute.

Însă, atunci când speranțele erau aproape pierdute, câinele a fost observat de niște voluntari specializați în recuperarea animalelor fără stăpân. Bear era extrem de slăbit și temător. Voluntarii au început să-i lase hrană în același loc pentru două săptămâni.

O voluntară a declarat: „Am decis să plasăm o capcană în locul unde se hrănea câinele. Este o capcană mare, în care animalul intră și activează un senzor, care face ca ușa să se închidă după el.”

Bear era foarte traumatizat, murdar și arăta complet diferit. Deși era extrem de slăbit, nu avea probleme de sănătate majore.

Stăpâna câinelui este încă profund emoționată, chiar dacă a primit vestea acum câteva zile. Echipa de voluntari a pregătit totul pentru întoarcerea lui Bear. În acest weekend, câinele va ajunge la New York, unde se află familia sa. Reîntâlnirea este așteptată cu mare nerăbdare, conform stirileprotv.ro.

Sursă foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”