Trucul simplu și ieftin cu care poți desfunda chiuveta. Se prepară acasă și nu este periculos

  • Publicat:
Trucul simplu și ieftin cu care poți desfunda chiuveta. Se prepară acasă și nu este periculos

O chiuvetă înfundată nu reprezintă doar o problemă destul de dificilă, care necesită, în unele cazuri, chiar și angajarea unui instalator, dar și un stres și o sursă de nervozitate.

Mulți dintre oameni folosesc fie o pompă, fie o substanță cumpărată din magazine și care, uneori, poate conține chiar substanțe chimice periculoase.

Pentru cei care își doresc să rezolve problema rapid și fără să folosească produse scumpe sau să plătească un instalator există un truc simplu și ieftin pentru a desfunda chiuveta fără bătăi mari de cap.

Pe lângă faptul că este simplu, trucul este și ieftin. Un singur plic cu o greutate de 50 de grame costă numai câțiva lei și poate fi găsit în orice magazin.

Metoda simplă și rapidă pentru a desfunda chiuveta

Pentru a scăpa rapid de problema unei chiuvete înfundate în cel mai nepotrivit moment, metoda simplă și rapidă este extrem de eficientă.

Produsul natural și ieftin ce trebuie folosit este bicarbonatul de sodiu. Acesta, în combinație cu apa și un alt produs, ajută la îndepărtarea resturilor de grăsime care înfundă scurgerea.

Pentru a prepara soluția aveți nevoie de:

  • apă fierbinte;
  • bicarbonat de sodiu;
  • detergente de vase.

Cum se prepară acasă soluția care desfundă chiuveta

Pregătiți un recipient (găleată, lighean) în care turnați apa fierbinte. Ulterior, adăugați o lingură de detergent de vase și câteva plicuri (aproximativ 100-200 de grame) de bicarbonat de sodiu, după care amestecați bine.

După câteva minute ingredientele se dizolvă și se transformă într-o soluție. Înainte de acest pas, este recomandat să turnați detergent de vase direct în scurgere și să lăsați să acționați pentru câteva minute.

Turnați soluția în chiuvetă și lăsați-o să acționeze. Veți observa cum blocajul este eliminat, iar pe lângă faptul că desfundă chiuveta, soluția cu bicarbonat de sodiu și detergent de vase ajută și la îndepărtarea mirosului neplăcut.

Pentru a evita înfundarea chiuvetei, specialiștii ne recomandă să nu vărsăm în scurgere ulei alimentar sau resturi de mâncare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian